Kies voor een topkwaliteit met Antus

Ramen en Deuren

Kies voor een topkwaliteit met Antus

Aluminium
deuren en ramen

Daar de vraag naar raam- en deurprojecten steeds groter werd besloten wij bij verandaland deze afdeling te splitsen van onze verandabouw. Op deze manier kunnen we ons nog meer specialiseren en jou als klant beter bedienen. Onze nieuwste divisie hiervoor heet Antus “aan’t huis”. Met antus leveren we aluminium ramen en deuren welke we in ons eigen atelier fabriceren en die we uiteraard bij jou thuis komen plaatsen. Met aluminium ramen en deuren kies je voor een topkwaliteit.  Met de unieke eigenschappen en voordelen is het materiaal bijzonder geschikt voor zowel een nieuwbouw als verbouwproject. 

Wat maakt ons de geschikte partner? Wij zijn er niet alleen voor standaardprojecten. Juist niet. Wij denken mee en delen met liefde onze ervaring op dit gebied. Wees gerust… dit is voor de rest van uw leven.

We helpen u graag om van uw huis een droomhuis te maken

Meer weten of een vrijblijvende prijsofferte?

Levenslange kwaliteit van Antus "aan't huis"

Ramen en deuren

Bij Antus “aan’t huis” staan wij garant voor een keuze die synoniem staat aan topkwaliteit. Onze aluminium ramen en deuren onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen en voordelen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Wanneer je kiest voor aluminium ramen en deuren, kies je voor duurzaamheid en functionaliteit die een leven lang meegaan. Wij zijn vastbesloten om deze kwaliteit te waarborgen en streven voortdurend naar perfectie, zodat je vele jaren kunt blijven genieten van de voordelen die onze producten bieden.

Antus is een nieuwste divisie van Verandaland uit Waregem, dat al 30 jaar een gerenommeerde producent is in de verandabranche. Gezien de groeiende vraag naar onze raam- en deurprojecten hebben we besloten om onze afdelingen te splitsen, met als doel onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze ervaring in aluminium schrijnwerk wordt voortgezet in deze nieuwe divisie, waar we aluminium ramen en deuren produceren in ons eigen atelier en deze professioneel installeren op locatie. Onze specialisten staan altijd klaar om advies te geven en al je vragen te beantwoorden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

Maak het geheel af met...

Gevelbekleding


Transformeer je gebouw met moderne elegantie – kies voor aluminium gevelbekleding! Onze hoogwaardige aluminium panelen bieden niet alleen duurzame bescherming tegen de elementen, maar tillen ook de esthetiek van je gebouw naar een hoger niveau. Met een strak en eigentijds ontwerp voegt aluminium gevelbekleding een vleugje moderne klasse toe aan elk pand. Verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, biedt onze gevelbekleding een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Maak een blijvende indruk en geniet van de voordelen van duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht met onze aluminium gevelbekleding.

gevelbekleding 2
4
gevelbekleding