Uitgebreide variant

Renson Camargue ​

Uitgebreide variant

Renson Camargue ​

Naast de algarve vormt de camargue één van de stijlvolle Terrasoverkappingen met lamellen van Renson. De camargue is daarbij de meer uitgebreidere versie die 100 % maatwerk kan bieden en waarbij alle accessoires volledig geintegreerd kunnen worden.

We helpen u graag om van uw huis een droomhuis te maken

Meer weten of een vrijblijvende prijsofferte?

De Renson Camargue: Elegantie en Functionaliteit in Perfecte Harmonie

Renson Camargue ​

De Renson Camargue is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde en naadloos afgewerkte terrasoverkapping. Hier zijn alle opties en zij-elementen naadloos geïntegreerd om een esthetisch perfect geheel te creëren. Wat dacht u van elegante schuifpanelen als wanddecoratie of sfeervolle verlichting voor de latere avonduurtjes? Met de Renson Camargue blijft u beschermd tegen alle weersomstandigheden, zodat u de hele dag kunt genieten als een God in Frankrijk.

Het dak van deze terrasoverkapping is vervaardigd uit aluminium lamellen met diverse functies. Of u nu de zon wilt tegenhouden, een verfrissend briesje wilt binnenlaten of de regen een stapje voor wilt zijn, met de handige Somfy handzender kunt u eenvoudig de lamellen van de terrasoverkapping sluiten of kantelen naar de gewenste positie. Na een regenbui kunt u het dak snel en gemakkelijk weer openen terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd.

Kies voor de Renson Camargue en ontdek de perfecte samensmelting van elegantie, functionaliteit en comfort voor uw buitenruimte. Laat uw terras stralen en geniet van de veelzijdigheid van deze hoogwaardige terrasoverkapping, waar design en gebruiksgemak hand in hand gaan. Welkom in een wereld waar uw buitenleven naar een hoger niveau wordt getild.