100% Personaliseerbaar

Aero lamellendaken

100% personaliseerbaar

Aero lamellendaken

Je hebt een bestaande leefveranda en wenst een pergola in dezelfde stijl, maar je wilt kunnen spelen met lichtinval?Je wenst een lamellendak , maar met een klassieke sierlijst? Je wenst een lamellendak, maar wenst graag een grotere oversteek rond om rond?

Wij integreren de Aero in ons platdak en vervullen daarmee elke mogelijke wens. Een afmeting naar keuze? Een afwerking naar keuze? Een positionering naar keuze? Een persoonlijke stijl toevoegen? Alles kan – vraag naar onze mogelijkheden !

We helpen u graag om van uw huis een droomhuis te maken

Meer weten of een vrijblijvende prijsofferte?

De Renson Aero: Naadloze Integratie en Optimaal Comfort

Renson Aero

De Renson Aero is een lamellendak dat naadloos opgaat in zowel bestaande als nieuwe bouwconstructies. Met dit lamellendak wordt de dakstructuur één met uw woning, waardoor het architecturale plaatje volledig in harmonie is. Deze overkapping, uitgerust met kantelbare lamellen, biedt altijd een aangenaam leefklimaat op uw terras. Hierdoor kunt u eenvoudig de ideale hoeveelheid lichtinval en ventilatie regelen, met slechts een simpele handbeweging.

Wat de Renson Aero echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om regen effectief buitenspel te zetten. Dankzij het ingenieuze lamellendak van deze overkapping kunt u zelfs tijdens een regenbui zonder zorgen buiten blijven genieten. Het biedt beschutting en comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

Met de Renson Aero haalt u niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar ook een slimme oplossing voor het optimaliseren van uw buitenruimte. Geniet van het perfecte samenspel tussen design, functionaliteit en comfort, en laat uw terras tot leven komen met de Renson Aero lamellendakoverkapping. Welkom in een wereld waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.