We helpen u graag verder

Neem contact op

Laten we koffie drinken

We helpen u graag verder

Kom eens bij ons langs voor meer informatie. Ook kun je onderstaand contactformulier invullen zodat we contact met u op kunnen nemen.

Stuur een contactverzoek

Belangrijke dingen om te weten

Vraag en Antwoord

u kan die uiteraard verkrijgen bij antus. Je kan deze dan ook komen bezichtigen bij ons in de showroom of in NOA. Plan gerust een afspraak in of neem contact op voor meer info. Tot binnenkort?

Er zijn verschillende soorten terrasoverkappingen beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen terrasoverkappingen:

  • Lamellendak: is een aanpasbare overkapping met beweegbare lamellen die de hoeveelheid zonlicht en ventilatie regelen, ideaal voor een comfortabele buitenruimte het hele jaar door.
  • Vaste terrasoverkapping: Dit zijn solide, permanent bevestigde structuren die het hele jaar door beschutting bieden. Ze kunnen worden gemaakt van materialen zoals hout, aluminium, of staal en bieden duurzame bescherming tegen zon en regen.
  • Opvouwbare terrasoverkappingen: Deze kunnen worden geopend of gesloten afhankelijk van de weersomstandigheden. Ze zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor verschillende weersomstandigheden.

De prijs van uw terrasoverkapping is afhankelijk van verschillende factoren. Het soort type, materiaal keuze, de afwerkingsraad, de optie die u neemt,…

Een correcte richtlijn hierin is gemiddeld een 750 tot 1 750 euro/ vierkante meter. Ligt dit binnen jullie budget? Laat je adviseren in onze toonzaal.

Ja, we plaatsen onder elke paal een fundering van 50cm op 50cm Beton.

U kan dit zelf voorzien of wij doen de nodige voorbereidingswerken.

Wij helpen zeker met een aanvragen van een vergunning of melding.

We leveren dan de nodige documenten aan zodat u deze kunt indienen bij de gemeente.